Ulubione produkty Olini Karoliny Sobańskiej
- Wysoka zawartość wapnia
- Dobry wybór przy diecie bezmlecznej
- Do azjatyckich sosów i potraw
- Najchętniej wybierany
- Źródło łatwo przyswajalnych kwasów Omega-3
- Pyszny orzechowy smak, bez goryczy
- Polskie ziarno
- Z miąższu owoców awokado
- 10 mg/100 g witaminy E
- Do pielęgnacji skóry i włosów
- Delikatnie prażone, nieblanszowane
- Źródło magnezu, witamin i cynku
- Niezastąpiona przekąska w diecie przyszłej mamy
- Surowe, nieprażone i niesiarkowane
- Źródło witamin, potasu i cynku
- Idealna przekąska poza domem
- Źródło białka i wapnia
- Nadaje słodko-orzechowego smaku
- Do sushi oraz dań kuchni azjatyckiej
- Ocet rzemieślniczy, dojrzewający ponad 2 lata
- Z pysznych, polskich jabłek starych odmian
- Rekomendowany przez Fundację Insulinooporność
- Zawiera żywe kultury bakterii probiotycznych
- Wysoka zawartość witaminy C – 36,3 mg/100 ml
- Pyszny, orzeźwiający smak
- Rzemieślniczy, jak domowy
- Ulubieniec kobiet w ciąży
- Źródło żywych kultur bakterii probiotycznych
- aromatyczne i chrupiące
- zdrowa przekąska i dodatek do dań
- źródło roślinnego białka i kwasów omega-3
- Tłoczona na zimno w Hiszpanii
- Niefiltrowana
- Świetny wybór do smażenia
- 100% sezamu, bez dodatków
- Roślinne źródło wapnia
- Idealna do hummusu
- Tłoczona na zimno w Chorwacji
- Extra Virgin, niefiltrowana
- Świetny wybór do potraw na zimno i ciepło
- Łagodny smak
- Do stosowania na zimno i ciepło
- Extra virgin
- Z włoskiego Lazio prosto na Twój stół
- Orzeźwiający smak o delikatnej goryczce
- Oliwa tłoczona na zimno extra virgin
- Niezastąpiony składnik wielu diet
- Z dojrzałych czarnych porzeczek
- Naturalne wsparcie metabolizmu
- Z migdałów, arachidów i nerkowców
- 100% orzechów
- Bez dodatku cukru, soli i oleju palmowego
- Jakość potwierdzona certyfikatem BIO
- Tradycyjny włoski produkt z rodzinnej manufaktury z Modeny
- Aromatyczny, o głębokim smaku
- Z 6 minerałami dla kobiet w każdym wieku
- 100% migdałów
- Bez dodatku soli, cukru i oleju palmowego
- Najwięcej wapnia ze wszystkich past orzechowych
- Przygotowywane zgodnie z tradycyjną recepturą
- Idealna jako przystawka
- 100% warzyw, bez sosu rybnego
- Z dużą ilością antyoksydantu - sezamolu
- Nierafinowany, niefiltrowany i tłoczony na zimno
- Delikatny, bez goryczki
- Powstał we współpracy z naukowcami
- Źródło kwasu GLA
- Zdrowy element „kobiecej diety”
- 56,4 mg/kg witaminy E - „witaminy młodości”
- Polskie ziarno