Dlaczego warto sięgnąć po masło z orzechów arachidowych crunchy Olini?
Masła Olini powstają z przetartych ziaren lub orzechów. To pełnia orzechowego smaku, bez żadnych dodatków. Chcemy dzielić się z naszymi klientami tym co smaczne, zdrowe i pochodzące z natury:
Najlepsze orzechy i ziarna
Orzechy użyte do produkcji masła z orzechów arachidowych Olini są lekko podprażane, następnie są mielone, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji z wyczuwalnymi kawałeczkami. Masło z orzechów arachidowych crunchy Olini to przepyszny produkt jednoskładnikowy.
Odpowiedni proces produkcji
Masło z orzechów arachidowych crunchy Olini powstaje bez żadnych dodatków, bez soli oraz oleju palmowego. Nie są do niego dodawane konserwanty oraz przedłużacze trwałości. Kremową i oleistą konsystencję, z wyraźnie wyczuwalnymi kawałeczkami orzechów, uzyskujemy poprzez mielenie orzechów arachidowych. Gotowy produkt nie jest podgrzewany, czy utwardzany dzięki czemu zachowuje on swoje wartości odżywcze oraz pyszne walory smakowe.
Bezwzględna świeżość
Po masło z orzechów arachidowych crunchy chętnie i często sięgają rodzice, dlatego mielone jest w niewielkich porcjach, dzięki czemu czuć świeżość w jego smaku.
Mała skala
Masła Olini nie są produkowane dla dużych sklepów, aptek ani zielarni, tylko do niedużego (ale wciąż powiększającego się) grona bezpośrednich klientów. Dzięki temu w pełni kontrolujemy jakość, warunki przechowywania i czas trwania transportu naszych produktów.
Bezpieczny transport
Nasze masła wysyłamy do Was w słoiczkach z grubego szkła, a dodatkowo na czas transportu pakujemy je w styropianowe termosy. Zapewnia to ochronę przed światłem słonecznym i temperaturą.