Dlaczego warto sięgnąć po masło orzechowe mix Olini?
Masła Olini powstają z przetartych ziaren lub orzechów. To pełnia orzechowego smaku, bez żadnych dodatków. Chcemy dzielić się z naszymi klientami tym co smaczne, zdrowe i pochodzące z natury:
Najlepsze orzechy i ziarna
Orzechy użyte do produkcji masła orzechowego mix Olini są lekko podprażane, następnie są mielone, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Masło orzechowe mix Olini to przepyszny produkt powstały z połączenia orzechów arachidowych, migdałowych oraz z nerkowców.
Odpowiedni proces produkcji
Masło orzechowe mix Olini powstaje bez żadnych dodatków, bez soli oraz oleju palmowego. Nie są do niego dodawane konserwanty oraz przedłużacze trwałości. Gładką, kremową i oleistą konsystencję uzyskujemy poprzez mielenie orzechów arachidowych, migdałów oraz nerkowców. Gotowy produkt nie jest podgrzewany, czy utwardzany dzięki czemu zachowuje on swoje wartości odżywcze oraz pyszne walory smakowe.
Bezwzględna świeżość
Po masło orzechowe mix chętnie i często sięgają rodzice, dlatego mielone jest w niewielkich porcjach, dzięki czemu czuć świeżość w jego smaku.
Mała skala
Masła Olini nie są produkowane dla dużych sklepów, aptek ani zielarni, tylko do niedużego (ale wciąż powiększającego się) grona bezpośrednich klientów. Dzięki temu w pełni kontrolujemy jakość, warunki przechowywania i czas trwania transportu naszych produktów.
Bezpieczny transport
Nasze masła wysyłamy do Was w słoicznach z grubego szkła, a dodatkowo na czas transportu pakujemy je w styropianowe termosy. Zapewnia to ochronę przed światłem słonecznym i temperaturą.