Dlaczego warto sięgnąć po masło z pistacji Olini?
Masła Olini powstają z przetartych ziaren lub orzechów. To pełnia orzechowego smaku, bez żadnych dodatków. Chcemy dzielić się z naszymi klientami tym co smaczne, zdrowe i pochodzące z natury:
Najlepsze orzechy i ziarna
Pistacje użyte do produkcji masła pistacjowego Olini są lekko podprażane, następnie są mielone, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Masło pistacjowe Olini to przepyszny produkt jednoskładnikowy.
Odpowiedni proces produkcji
Masło z pistacji Olini powstaje bez żadnych dodatków, bez soli oraz oleju palmowego. Nie są do niego dodawane konserwanty oraz przedłużacze trwałości. Gładką, kremową i oleistą konsystencję uzyskujemy poprzez mielenie pistacji. Gotowy produkt nie jest podgrzewany, czy utwardzany dzięki czemu zachowuje on swoje wartości odżywcze oraz pyszne walory smakowe.
Bezwzględna świeżość
Po masło pistacjowe chętnie i często sięgają nasi klienci, dlatego mielone jest w niewielkich porcjach, dzięki czemu czuć świeżość w jego smaku.
Mała skala
Masła Olini nie są produkowane dla dużych sklepów, aptek ani zielarni, tylko do niedużego (ale wciąż powiększającego się) grona bezpośrednich klientów. Dzięki temu w pełni kontrolujemy jakość, warunki przechowywania i czas trwania transportu naszych produktów.
Bezpieczny transport
Nasze masła wysyłamy do Was w słoiczkach z grubego szkła, a dodatkowo na czas transportu pakujemy je w styropianowe termosy. Zapewnia to ochronę przed światłem słonecznym i temperaturą.