Tłoczony zawsze na świeżo
Bezpieczna dostawa
Darmowa dostawa od 199 zł

Szukaj

Składniki

100% olej z pestek malin

(Rubus Idaeus Seed Oil)


Warto wiedzieć

Kraj pochodzenia: Olej tłoczony jest w Polsce.
Dla kogo: Do cery przesuszonej, podrażnionej ze skłonnościami do alergii. Dla cery dojrzałej i potrzebującej rozjaśnienia.
Informacja dla alergików: Produkt jest w pełni naturalny, jego skład to tłoczony na zimno olej z pestek malin.
Do kiedy należy zużyć: Olej należy wykorzystać do roku od dnia tłoczenia. Dokładna data znajduje się na tylnej etykiecie.
Przechowywanie: Olej należy przechowywać w ciemnej, szklanej buteleczce, z dala od źródeł ciepła i światła.
Nasze uwagi: Olej ten jest też świetną bazą do produkcji własnych kosmetyków a także jako dodatek do balsamów czy kremów. Olej z pestek malin można używać bezpośrednio na skórę, dobrze jest najpierw zrobić próbę na niewielkiej powierzchni, żeby sprawdzić jak skóra reaguje.
Newsletter

Chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach?

Zostaw swój adres e-mail

Coś Cie nurtuje?

Sprawdź FAQ

Potrzebujesz odpowiedzi na już?

Zadzwoń: 732 080 803

Wolisz napisać?

Napisz: sklep@olini.pl

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Wybierz pierwszy produkt

Do darmowej dostawy brakuje jeszcze:

199 zł
0.00zł

Dodaj produkty do koszyka i uzyskaj

darmową dostawę!

  • Naturalna multiwitamina
  • Ulubieniec kobiet w ciąży
  • Źródło łatwo przyswajalnego żelaza

Zakwas z buraków Olini

od 19.90

  • Dla osób dbających o układ krążenia
  • Źródło NNKT w diecie
  • Połączenie olejów lnianego i z czarnuszki

Olej dla serca Olini

od 23.90

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj