Na jelita i trawienie

- O średniej goryczce i ostrości
- Do dań na zimno, ciepło i do smażenia
- Bogata w przeciwutleniacze

- Z włoskiego Lazio prosto na Twój stół
- Orzeźwiający smak o delikatnej goryczce
- Oliwa extra virgin


- Najchętniej wybierany
- Źródło łatwo przyswajalnych kwasów Omega-3
- Pyszny orzechowy smak, bez goryczy


Dobry dla mikrobioty jelit. Smakuje, jak domowy!
- Rzemieślniczy, jak domowy
- Ulubieniec kobiet w ciąży
- Źródło żywych kultur bakterii probiotycznych


- Tłoczona na zimno w Hiszpanii
- Niefiltrowana
- Świetny wybór do smażenia

- Tłoczona na zimno w Chorwacji
- Extra Virgin, niefiltrowana
- Świetny wybór do potraw na zimno i ciepło


- Ocet rzemieślniczy, dojrzewający ponad 2 lata
- Z pysznych, polskich jabłek starych odmian
- Rekomendowany przez Fundację Insulinooporność

- Zawiera żywe kultury bakterii probiotycznych
- Ma delikatnie działanie przeciwdrobnoustrojowe
- Pyszny, orzeźwiający smak