Grudniowa 🎄 DARMOWA DOSTAWA od 49 zł! Zamów prezenty
Zadbaj o odporność przed świętami 🛷⛄ Zobacz bestsellery
0
Twój koszyk
Do darmowej dostawy pozostało: freeshipping_textAfterPrice

Twój koszyk jest pusty

WYBIERZ SWÓJ PIERWSZY PRODUKT

Kod rabatowy podasz w kolejnym kroku
Wartość zamówienia 0,00 zł Kontynuuj zakupy
24-01-2023  |  Paulina

Przepis na to gniecione, świeże pesto bazyliowe

Jak zrobić pesto z bazylii, by było kremowe i aromatyczne? Poznaj przepis na gniecione, świeże pesto bazyliowe z dodatkiem masła orzechowego i trzech olejów roślinnych. Autorem przepisu jest Maia Sobczak (@qmamkasze) 

Przepis na gniecione pesto bazyliowe

 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Maia Sobczak (@qmamkasze)

Składniki:

Wszystkie składniki po prostu utrzyj w kamiennym moździerzu. Nie rozdrabniaj, im większe liście bazylii i pietruszki, tym lepiej! Dodaj oleje: lniany, konopny i z ostropestu. Na koniec czubata łyża masła orzechowego (w wersji crunchy, z kawałkami orzechów będzie najlepsze).


Z czym zjeść bazyliowe pesto? Rozsmaruj je na grzance, dodaj do makaronu, zamiast sosu. Na zdrowie! 

Autorka:

Paulina Maludy Od niedawna w świecie zdrowej żywności. Fanka kawy specialty i alternatywnych metod parzenia.

Autorka:Paulina Maludy
Od niedawna w świecie zdrowej żywności. Fanka kawy specialty i alternatywnych metod parzenia.

Produkty z naszej olejarni:

[product id="466, 18, 426, 170, 354, 366"]

693 222 687
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium