Sok z kiszonych buraków do barszczu
Nie sposób wyobrazić sobie wigilijnego stołu bez czerwonego barszczu, a barszczu bez esencjonalnego soku z kiszonych buraków! Ta niezwykła kiszonka jeszcze bardziej podkręca właściwości buraków, a przez to smak ulubionej zupy. To ona nadaje niezwykłą, rubinową barwę, i to dzięki niej zupa roztacza swój wyjątkowy zapach na cały dom.
Dlatego właśnie tak ważne jest, żeby sok z kiszonych buraków używany do pysznego barszczu był najwyższej jakości. Tę gwarancję dają przede wszystkim starannie wyselekcjonowane warzywa pochodzące z ekologicznych upraw. Ich zapach i smak nie może równać się z żadnym innym!
Barszcz wigilijny na zakwasie buraczanym - sprawdzone przepisy
Ile gospodyń lub gospodarzy, tyle przepisów na domowy barszcz. Jedno jest pewne – by wyszedł pyszny, klarowny i esencjonalny, nie obejdzie się bez sprawdzonego soku z buraka kiszonego.
Dobrze przyrządzone danie to symbol Świąt Bożego Narodzenia, który otula swoim intensywnym aromatem wszystkich domowników. To jedno z 12 tradycyjnych potraw, bez których nie może obyć się żadna Wigilia. Czekają na niego wszyscy
Nie w smak Ci samodzielne przygotowanie zakwasu lub zwyczajnie brakuje Ci niezbędnego czasu? Doskonale to rozumiemy – szczególnie w przedświątecznym szale pracy, sprzątania i zakupów.
Mamy na to rozwiązanie: gotowy sok z kiszonych buraków Olini. To efekt setek prób, rodzinnych receptur i sprawdzonych składników najwyżej jakości. Z pewnością przyda się na Święta!